Poštovani poslovni partneri,

Nalazimo se u vremenu u kom se kao društvo suočavamo sa nepoznatim, a svakako velikim iskušenjem.

Firma Kovintrade d.o.o. je, kao odgovorna firma, svesna ozbiljnosti širenja pandemije korona virusa SARS-CoV-02.Kao rezultat toga preduzeli smo niz mera i u matičnoj komaniji i u svim ćerkama firmama, koje će zaposlenima i poslovnim partnerima omogućiti da se brinu o našem zdravlju i nesmetanom poslovanju.

Obzirom na to da smo želeli da sačuvamo zdravlje zaposlenih, nekima je omogućen rad od kuće. Sve zaposlene koji svakodnevno obavljaju svoje dužnosti redovno , u poslovnim prostorijama, obaveštavamo o pravilnoj higijeni i upotrebi zaštitne opreme.

Logistika je važan sastavni deo procesa nabavke, prodaje i veoma je važna za snabdevanje Srbije  i inostranih tržišta , tako da ćemo sve napore u vezi sa aktuelnom situacijom na evropskom tržištu usmeriti na pažljiv i odgovoran rad kako bi ispoštovali sve rokove isporuke u optimalno vreme.

Zbog trenutne situacije ograničeni smo u tehnološkom smislu, kao i logističkim i ljudskim resursima, koje su posledice mera koje je donela Vlada Republike Srbije  i druge zemlje u vezi sa pandemijom. Zato Vas molimo za razumevanje.

Da bismo zadovoljili Vaše potrebe u budućnosti (što je više moguće u skladu sa trenutnom tržišnom situacijom), molimo Vas da isporuku materijala planirate za nekoliko dana unapred. Takođe Vas molimo da nas obavestite o svim važnim informacijama i promenama kako bismo zajedno i profesionalno prevazišli novonastalu situaciju.

Uz Vašu pomoć i razumevanje, uspećemo.

Pozdravljamo Vas i ostanite zdravi!

Osoblje firme  KOVINTRADE d.o.o.